onsdag 19. august 2009

Kartell


Disse produktene her synes jeg er veldig fin. Har lyst på, men vet ikke helt hvor jeg evt skal ha de, så da settes de på vent:))

6 kommentarer:

 1. Jeg liker den nederst nest til høyre som nattbord :)

  SvarSlett
 2. Heisann og hoppsann!
  Virkelig kule produkter, kunne hatt brukt for mange av de selv... kjekke som oppbevaring for både det ene og det andre ser det ut som.
  Flott blogg du har, her likte jeg meg.
  Ha en strålende kveld.
  Hilsen Helen
  P.S. Har 2 konkurranser hos meg om du ønsker å delta...

  SvarSlett
 3. Jeg liker også disse Kartell skapene. Jeg har så lyst til å ha to små som nattbord, men foreløpig har det bare blitt med tanken. Kule er de iallefall. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg ser du er fra Molde, og jeg jobber faktisk for en hjørnesteinsbedrift der oppe, bare at jeg har kontor i Kristiansand. Du kan jo gjette hvem jeg jobber for :))

  SvarSlett
 4. OK, så du var en av dem som fikk mail med navn på. Da var det jo ikke vanskelig å gjette hvor jeg jobber nei. Navnet mitt er ikke superhemmelig, men jeg synes internett kan være skummelt da man aldri vet hvilke hensikter folk har. Nå virker jo du uskyldig og søt da....:))

  Molde er en fin by, og jeg håper ikke det er så lenge til neste gang jeg skal oppover dit.

  SvarSlett
 5. Jo, når jeg skal til Molde, kan jeg ta kontakt, så tar vi en kaffe. Stå på med bloggingen og ha en fin helg....

  SvarSlett
 6. Fine ting. Jeg har også forsøkt å tenke om jeg har plass til dem et sted, men foreløpig tror jeg de får stå på ønskelisten.

  SvarSlett