tirsdag 16. juni 2009

"Guffe", Obligatorisk tilbehør til reke og skalldyr!!



Denne "guffen" har blitt et must  når vi skal ha skalldyraften. Våre venner nærmest "forlanger" den som tilbehør. Her kommer oppskriften:

"GUFFE""

7 hardkokte egg

7sp margarin, dette blandes sammen gjerne med en gaffel. Fordel "guffen" i en form.

1 boks creme fresh legges over "guffen". Sett i kjøleskapet til det stivner litt,ca 1t men gjerne natten over.

Fordel rød lodderogn langs ytterkanten av formen, ca 2,5 cm tykk.

Fordel sort lodderogn innenfor den røde lodderognen, like tykk.

Da blir det et åpent rom på midten som dekkes med finhakket rødløk.

Denne "guffen" legges oppå ei loffskive dekt med et salatblad. Avokado på toppen med litt sitron dråper gjør susen......Og selvfølgelig reker ol. Holdt på å glemme det:))

1 kommentar:

  1. Hei hei! Så du hadde lagt deg til som følger hos meg og ble da selvfølgelig nyskjerrig på hvem du var! Så utrolig flott blogg du har, og det kjøkkenet ditt er en stor drøm. Heldige du som bor i et funkishus:) Gleder meg til å følge deg videre! Klem Eli Anna

    SvarSlett