onsdag 17. juni 2009

Vipp
 Har en forkjærlighet for Vipp sine produkter. Har både dokost, pedalbøtte og såpesipenser i svart, samt knagger og dorullholdere. Har lyst på i hvitt på gjestedoen. Har også Lysegrå, koksgrå og hvite hånklær i forskjellig størrelser. Rådeilige:))

4 kommentarer:

 1. Hei! Vipp har såå masse fint! men jeg må også kommentere Verner Panton stolen din, den er flott den! Vi har ikke plass til en slik, men jeg har en i barnestørrelse på ønskelisten:) Klem Eli Anna

  SvarSlett
 2. Så kul Vipp var i svart. Elsker designet.
  Og så var S-Chair stilig på badet. Jeg kjøpte i går, og går bare å titter på den. Har plassert den midlertidig ved spisebordet - bare for å få sitte å se på den (hehe).
  Du har det så lekkert. Elsker å titte innom her hos deg.

  SvarSlett
 3. Må spørre: Er det "Havana-taklampen" som henger bak stolen? (Vi har gulvlampen, og såg noe som lignet).

  SvarSlett
 4. Så fint du har det. Jeg har kjøpt hvit Vipp 15 til hytta, og gleder meg så til å pakke den ut (sammen med alt det andre). Jeg må si jeg har fått litt sansen for Verner Pantons stol, etter å ha sett den en del på blogger. Det er ikke egentlig min stil (siden jeg heller mer mot naturlige materialer) men jeg synes det er så gøy å se hvor godt enkelte ting passer inn hos andre, og dermed endre på sine fastgrodde holdninger. Ha en fin dag!

  SvarSlett