mandag 14. september 2009

Prosjekt uteområde 2010/2011

Her er det som står igjen av uferdig uteområde. Vi er ikke helt enig oss i mellom hvordan det skal se ut. Mannen vil ha det "naturlig" med lyng og torv sånn at det ser ut som huset er plassert på ei naturtomt (som det forøvrig er).
Jeg derimot vil ha det støpt med nisjer som skal inneholde kulebuksbom og lavendel trær ol.
Hva mener dere???
6 kommentarer:

 1. Jeg er enig med deg ;) Tror det vil kle huset bedre! Rette linjer, men samtidig grønt innimellom.. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Jeg er også enig med deg, men synes kanskje buskbom passer bedre enn lavendel. Det er også veldig fint å legge småstein, ala elvegrus rundt det man planter. Det ser veldig stilrent ut.

  SvarSlett
 3. Også enig med deg, tror det passser best til huset! Men uteområde/hage er vanskelig å planlegge! Vi bygde huset vårt for tre år siden, nå begynner det å bli fint, men har bestemt oss og ombestemt oss flere ganger.... Vanskelig å se for seg hvordan ting blir, liksom! Vi har laget noen områder med små, runde elvestein; det er sååå fint synes jeg! Og så liker jeg veldig godt hvite krukker med buksbom i! De ser fine ut hele vinteren! Lykke til med planlegging! :)

  SvarSlett
 4. Sorry, enig med din mann. Kontrasten naturtomt og selve huset deres i en slik omgivelse blir perfect.

  SvarSlett
 5. enig med deg jeg! har alltid likt opparbeidet hage jeg da.. syntes det er SÅ flott og idyllisk.
  ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 6. Jeg er enig med din mann. I og med at huset deres står på en naturtomt regner jeg med at det er naturlig skog rundt resten? Det ser ihvertfall slik ut i bakgrunnen. Da ville jeg valgt naturlig.

  Lykke til med planleggingen! :)

  SvarSlett