Imens vi venter på å nyhetens øyeblikk skal jeg legge ut oppskriften av VERDENS BESTE EPLEKAKE oppskrift som jeg har vært så heldig å få av "Tante Maya".
Pga Vaniljesausen i oppskriften holder den seg fersk og saftig i flere dager. Perfekt å fryse også:)). Som du ser så greide ikke mine familiemedlemmer å vente til mor hadde tatt bilde før de gikk løs på kaken:))
1 liter ferdig vaniljesaus
200 gr. smør
700 gr. hvetemel
350 gr. sukker
2 ts. vaniljesukker
6 ts. bakepulver
ca 4-5 stk. epler
Smelt margarin, avkjøl.
Bland den med vaniljesausen
Ta alt det tørre i en bolle og bland det sammen.
Bland til slutt vått og tørt sammen.
Smør deigen utover i en langpanne m/bakepapir.
Skrell av skallet på eplene og del dem i tynne skiver.
Dytt dem ned i deigen.
Strø kanel og sukker på toppen.
Stekes 180 grader i 50 minutter.
Mmmmmmm da blir det en god eple/vaniljekake......kooos deg.
Jeg må si jeg er ganske nysgjerrig nå!
SvarSlettBruker du varmluft når du steker den?
SvarSlettDenne skal jeg lage:) Fin blogg!!
Marit
Nei ikke varmluft på denne:)). Få høre hva du synes når du har laget den da?:))
SvarSlettHei igjen (",)kaken var veldig, veldig god!! Så lettlaget! Takk for godt tips!! Alle her hos meg ble glad da de fikk deilig kake en tirsdags ettermiddag:)
SvarSlettMarit:)
åååå så stolt jeg er :)
SvarSlettklem Maya :)
Hei:)Denne såg veldig god ut, lurte på om dere buker meierismør eller vanlig margarin?
SvarSlett